ПРОУЕБ БГ

ПРОУЕБ БГ

ул. Райчо Каролев 1, офис 303
Габрово,
България
25.3180434999999
42.8682871
UserLikes
Име: ПРОУЕБ БГ
Адрес: Габрово, ул. Райчо Каролев 1, офис 303
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.proweb.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Интернет-услуги
Дейност:

Изработка на уеб сайтове, онлайн магазини, каталози, уеб базиран софтуер.

Ключови думи: уеб сайтове, фирмени сайтове, електронни магазини, онлайн магазини, фирмени каталози

За нас

ПРОУЕБ-БГ ЕООД е непрекъснато развиваща се компания. Създадена е изцяло от професионалисти с дългогодишен опит в разработването основно на уеб сайтове, десктоп приложения и поддръжка на линукс базирани сървъри. Това ни позволява да изпълняваме проекти с голяма сложност и да осигурим възможно най-добрата им поддръжка след това.


Отговори на въпроси, възникнали в процеса на работа, както и предложения за развитие на Вашия сайт ще получавате директно от специалисти в съответната област. Това ще позволи създаването на възможно най-добър краен продукт от нас за Вас.


Имаме дългосрочен план за развитие, който включва допълнителни инвестиции и разширяване на набора от специалисти, за да можем винаги да изпълняваме проектите си възможно най-бързо и винаги в срока, договорен с клиента. Ние никога не разчитаме на заетост само от един клиент, с което се застраховаме, че при евентуална невъзможност за плащане от негова страна, ние няма да изпаднем във финансово затруднение. Работим в няколко сфери, за да можем да си осигурим приходи от различни дейности.


Всичко това гарантира, че ще можем да работим с Вас в дългосрочен план.

 

Открийте ни в Google+