ж.к. Левски-В, бл.12, вх.Б, ет.1
София,
България
23.3824992
42.7090911
UserLikes
Име: MARTI ДИЗАЙН И ПЕЧАТ
Адрес: София, ж.к. Левски-В, бл.12, вх.Б, ет.1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.martidesign.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Интернет-услуги
Дейност:

Рекламно-полиграфическа продукция

Ключови думи: реклама, дизайн, дигитален печат, офсетов печат, сито печат

Галерия

MARTI ДИЗАЙН И ПЕЧАТ

За нас

MARTI ДИЗАЙН И ПЕЧАТ - Качествената рекламно-полиграфическа продукция е един от най добре проверените във времето, надежден и ефективен способ за изграждането на уникален образ на Вашата компания. Именно рекламната полиграфия дава пълна и точна информация за компанията, нерядко служи като справочник или портфолио, работи за изгаждането на имиджа и лицето на Вашата компания и показва идивидуалния стил бизнес.
Реклана агенция «MartiDesign» е висококачественно въплъщение на дизайнерски идей в областта на рекламната полиграфия и сериозен д
MARTI ДИЗАЙН И ПЕЧАТ
ългогодишен опит на нашите специалисти. Повечето наши клиенти знаят, че всяка рекламна стратегия, започваща от визитка и завършваща с каталози, мултимедия и интернет реклама, трябва да изглежда и притежава качествата на висок професионализъм, което се отнася изцяло към стила и качеството на «MartiDesign».
Индивидуалния стил на «MartiDesign» се състои в това, че ние предлагаме оптимални варианти за изпълнение на поръчките, отчитайки технологичните и икономически аспекти осигуряващи максимална полза от вложените в рекламата средства.




 
Открийте ни в Google+