LEMON.BG

LEMON.BG

ул. Синчец 25
Варна,
България
27.9136009
43.2230541
UserLikes
Име: LEMON.BG
Адрес: Варна, ул. Синчец 25
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.lemon.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Интернет-услуги
Дейност:

Интернет-услуги

Ключови думи: лимон, уеб, дизайн, интернет, услуги

LEMON.BG

Офиси

За нас

ЛИМОН ЕООД
За нас всеки ден е възможност да се развиваме като професионалисти във високите технологии и да бъдем пример за всички, че добрият бизнес и качественият живот са възможни тук, в България. Че имат бъдеще всички, които работят упорито и имат висок морал.

Желаем да работим за фирми и институции, които вярват, че присъствието им в Интернет е мощен маркетингово-информационен инструмент, с който не желаят да правят компромиси.

Ние всеки ден се учим и овладяваме нови методи и технологии в тази така динамична област - Интернет. Така ние сме на гребена на технологичната вълна и сме в състояние да Ви гарантираме работещи решения – не просто изработка на красив уебсайт, а адекватно представяне на Вашия бизнес в Интернет, което да отговаря на нуждите и очакванията Ви.

Екипът на Lemon.bg е изграден от творчески личности отдадени на страстта си към дизайна, технологията и комуникациите. Всеки един от тях осъзнава, че избира пътя на постоянно усавършенстване в динамична работна среда. Приели тази съдба, ние търсим знанието и постоянната квалификация като единствен път към успеха.
 

Открийте ни в Google+